Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?
Uw eigen unieke plek op het web

U hebt nog geen website of u denkt over vernieuwing of aanpassing van uw website?
Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De website is het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer, vereniging of andere organisatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk oplossingen die uw bedrijfsprocessen digitaliseren en efficiënter maken. Door te kiezen voor onze diensten bespaart u waardevolle tijd, werk en geld.

previous arrow
next arrow

Over Ons

OVAS Solutions toen bekend als OVAS Software ontwikkelt al sinds 1996 software voor de kantoorautomatisering. In opdracht van Van Dijk Educatie te Kampen is bijvoorbeeld LogiBoek ontwikkeld. Dit softwareprogramma is speciaal ontwikkeld om de onderwijsinstellingen te ondersteunen bij de belangrijkste processen in het boekenfondsbeheer, zoals boekenlijsten samenstellen, vakkenprofielen samenstellen, voorraad boeken etc.

In 2010 is OVAS Software verder gegaan als OVAS Solutions B.V. en richtte zich vooral op een zelf ontwikkeld online boekhoudpakket OVAS Connect en OVAS Incasso.
Er werd vooral in gezet op verenigingen, kerken en stichtingen. Deze maken gebruik van de verschillende pakketten om hun relaties te beheren en automatisch te incasseren.

Sinds 2020 is EJA-Webdesign/De Dronefotograaf ingekocht in het bedrijf en daarmee zijn de diensten website beheer en onderhoud verder uitgebreid.

EJA-Webdesign maakt al sinds 2009 laagdrempelige websites voor het kleine bedrijfsleven. Sinds 2019 heeft EJA-Webdesign de handelsnaam De Dronefotograaf opgericht. Na het behalen van de nodige papieren, maakt De Dronefotograaf prachtige beelden waarmee u uw website kunt verreiken. Nu OVAS Solutions en EJA-Webdesign samen zijn gegaan, ontstaat de ideale cocktail om zowel websites/webapplicaties te combineren met onder andere het boekhoud/relatiepakket om zo bedrijfsprocessen te optimaliseren.