Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?
Uw eigen unieke plek op het web

U hebt nog geen website of u denkt over vernieuwing of aanpassing van uw website?
Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De website is het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer, vereniging of andere organisatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een webapplicatie?

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk oplossingen die uw bedrijfsprocessen digitaliseren en efficiënter maken. Door te kiezen voor onze diensten bespaart u waardevolle tijd, werk en geld.

previous arrow
next arrow

Portfolio

Onze afgeronde projecten
Natuurlijk kunnen wij een mooi verkoopverhaal vertellen. Maar ons werk is het beste verhaal. En zo hoort het ook! Laat u daarom overtuigen door ons portfolio

  • Alles
  • Webapplicatie cases
  • Webshop portfolio
  • Websites portfolio

Nationaal Bewindvoerders Loket

Bent u het financiële overzicht kwijt? Het Nationaal Bewindvoerders Loket helpt op een deskundige én persoonlijke manier. Wij zijn als jonge, professionele onderneming gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer. Wij zijn gekwalificeerde bewindvoerders en staan voor maatwerk.

Haarwerkinstituut

Heeft u te maken met haarverlies ? Marieke Lugas en Gerard van Dijk zijn erkende Haarwerkspecialisten, zij laten u vrijblijvend verschillende oplossingen zien. Vaak zeggen klanten “was ik maar eerder bij jullie gekomen”!

skutsjefrijefugel.nl

Ons zeilteam van skûtsje Frije Fûgel staat voor een enorme uitdaging! Eén van de mooiste skûtsjes na 95 jaar opnieuw in de zeilvaart te brengen :)) Op hoog niveau wedstrijd te zeilen bij de IFKS, dat is het plan… en dit alles met veel enthousiasme & plezier!

NL-Alarmering

Nederlandse Senioren Alarmering B.V. is een innovatief software-ontwikkeling bedrijf dat de markt nauw in de gaten houdt voor de laatste trends en technologieën omtrent mobiele alarmering.

Logiboek

OVAS Solutions ontwikkelt al sinds 1996 software voor de kantoorautomatisering. In opdracht van Van Dijk Educatie te Kampen is LogiBoek ontwikkeld.

OVAS Connect

Ovas heeft een online administratiepakket waarin zowel de relatiegegevens als de boekhouding verwerkt kan worden.Door de integratie van beide modules heeft u met ons pakket de mogelijkheid om allerhande activiteiten uit te voeren.

Nederlandse senioren Alarmering

Nederlandse Senioren Alarmering B.V. (NSA) is een bedrijf dat zich specialiseert in mobiele alarmering voor senioren. Zij hebben een product waarbij je met een druk op de knop in verbinding kan staan met de alarm meldkamer.

Mahoton

Mahoton Slaapsystemen BV werd opgericht in 1984 te Lelystad. Het bedrijf was in aanvang verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging in Nederland van diverse ondernemingen in de beddenbranche.

Stichting ’t Opstapje

verzorgt kinderopvang voor peuters die speciale zorg nodig hebben. Met als basis de sociaal emotionele ontwikkeling: je speelt en leert alleen als je je veilig voelt! Met je goed voelen begint de ontwikkeling.

Stichting Mzamomhle

Stichting Mzamomhle Stichting Mzamomhle ondersteunt duurzame lokale initiatieven op het gebied van kwalitatief goede kinderopvang en scholing in townships rond Kaapstad, Zuid-Afrika,

De Klimboom Lelystad

De Klimboom Lelystad Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna onopgemerkt, maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt de ontwikkeling af van wat gebruikelijk is.

OVAS

Ovas Solutions Makkelijk online boekhouden met OVAS. Wij zetten samen met u uw administratie op. Hiernaast ontvangt u begeleiding zodat u zelf uw boekhouding kunt doen.

Mission Possible

Mission Possible Mission Possible is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich richt op kinderen-jeugd uit probleemgezinnen, straatjeugd, tienermoeders en alcohol- en drugsverslaafden in Albanië, Armenië, Bulgarije, Oekraïne en Rusland. T