Nederlandse senioren Alarmering

Nederlandse Senioren Alarmering B.V. (NSA) is een bedrijf dat zich specialiseert in mobiele alarmering voor senioren. Zij hebben een product waarbij je met een druk op de knop in verbinding kan staan met de alarm meldkamer. De alarm meldkamer doet dan de opvolging voor diegene die in nood is.

NSA kwam bij ons met de vraag om alle administratieve handelingen uit handen te nemen en daarnaast ook de administratieve taken te automatiseren. NSA wilde tevens gebruik maken van automatische incasso waarbij het mogelijk is de maandelijkse terugkerende gelden automatisch te incasseren bij hun klanten.

Wij hebben vanaf dat moment het klanten bestand van NSA geïmporteerd in ons (Connect CRM/boekhoudpakket) portaal en hun website gekoppeld met ons CRM en financieel administratief pakket.

Door de koppeling van hun website worden klanten automatisch toegevoegd in Connect zodra deze een bestelling plaatsen. Hiervoor wordt ook meteen automatisch een debiteuren administratie aangemaakt.

Omdat NSA werkt met langere termijn overeenkomsten worden meteen meerdere betaalregels aangemaakt.
Dit zorgt ervoor dat er op een specifiek moment de betaling maandelijks kan worden geïncasseerd. De automatische incasso wordt mede mogelijk gemaakt door onze ‘automatische incasso’ module. 

Vordering

Door de stevige groei van NSA voldeed de backend van de frontend WordPress niet meer aan hun behoeften en is de vraag gesteld om een op maat gemaakte back-office te bouwen waarbij alle administratieve handelingen naar wens konden worden gerealiseerd.

Wij hebben een voorstel gedaan met een ontwerp waarbij de nieuwe backoffice modulair vanaf de grond werd opgebouwd.

Iets voor u?

Bent u ook opzoek naar zo’n resultaat? Vraag nu online een offerte aan!


About Author: ejawebadmin